Altid vennesæle, servicemindede og fulde af kreative forslag
har Skøgeudvalget besluttet, at det er tid til en ny serie, så
gør-det-selv-skøger og andre læsere kan lære skøgeriets ædle kunst. I serien,
der kommer til at hedde Fra Skøgens Kogebog, vil de fire skøger give deres
opskrifter på fornemme skøgedelikatesser.
Skøgen, vi nu kender som Lumre Lyngby, har generøst og
ydmygt rødmende tilbudt at gå først med sin opskrift på Lørdagslykke – en opskrift,
vi ved, at mange af vores brugere længe har ønsket sig.
”Det er en helt enkel sag,” skriver repræsentanten for
Lokalafsnittet Lumre Lamseben, Lyngby-afdelingen med sin yndefulde, letlæselige
skrift og det sarteste lilla blæk, ” men som med alle enkle ting lykkes det
kun, hvis man vælger de bedste råvarer og behandler dem varsomt og med respekt.
Det lønner sig altid at gøre sig umage, når man vil behage – og det vil man jo:
Man er dog skøge!”
Lørdagslykke, Lumre Lyngby-style
Man tager:
En salsador
En forhenværende aftægtsskøge
En spirende forelskelse
Sol på Bryggen
Lidt adstadig slentren
En håndfuld flettede fingre
3 snese lange blikke
4 dusin blandede kys (blide, drillende, passionerede, dybe,
lange, hurtige, …)
Så mange kærtegn, der kan være i 4 hænder på 12 timer
Rør disse sammen og lad hvile. Før servering tilsættes:
En lang, dyb samtale
Nogle timers langstrakt og ikke så fokuseret madlavning
(påklædning frivillig)
12 timers lidenskab
Sporadisk søvn i ske
Lørdagen krydres med latter og en enkelt tåre eller to. Kold
hvidvin kan serveres ved sammen med retten, der med sin komplekse sødme og
spicy-hed, ikke kan andet end at behage selv den mest kræsne lørdags-kender.
God fornøjelse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar